KØB PLUS!

Nedtur for Wozniacki i Farum

Det lykkedes ikke for Caroline Wozniacki at vinde finalen ved WTA-turneringen e-Boks Open i Farum.

I en velspillet og dramatisk finale mod Angelique Kerber blev det til nederlag på 4-6, 4-6.

I begyndelsen af andet sæt ved stillingen 4-6, 0-1 blev Caroline Wozniacki ramt af en ankelskade. Men i de efterfølgende partier spillede den 21-årige dansker ikke desto mindre op til sit bedste og
kom foran 4-1.

Angelique Kerber nægtede dog at give op. Og takket være god fight vandt hun de næste fem partier, hvorefter sejren var i hus.

- Tusind tak for støtten. Jeg er glad for at mange af mine venner og min kæreste (Rory McIlroy, red.) var her. Jeg kommer tilbage til næste år, og håber på revanche, sagde Caroline Wozniacki henvendt til
tilskuerne i Farum Arena til halspeakeren efter kampen.

Humøret hos Angelique Kerber var naturligvis højt.

- Jeg er lykkelig for min anden WTA-sejr i karrieren. Jeg gjorde, alt hvad jeg kunne. Publikum i Farum var fint at spille for, sagde den 24-årige tysker.

Caroline Wozniacki tager efter turneringen i Farum en uges pause inden hun om otte dage påbegynder grusbane-sæsonen i Stuttgart. Her var hun i fjor tabende finalist mod hjemmebane-yndlingen Julia Görges.

Inden maj måneds Grand Slam-turnering, French Open i Paris, stiller Caroline Wozniacki desuden op ved turneringer i Madrid og Rom.

Læs også: