KØB PLUS!

Nadal misser længeventet comeback

Netop som han er blevet sin knæskade kvit, forpurrer et maveonde spanierens comeback.

Lige som spanske Rafael Nadal troede, at han skulle gøre comeback på tennisbanen efter syv lange måneders skadepause, må den uheldige mallorcaner melde fra til opvisningsturneringen Mubadala Championship i Abu Dhabi, der spilles den kommende weekend.

Det skriver Nadal selv på sin Facebook-profil.

Det er en skade i knæet, der har holdt den tidligere verdensetter ude af blandt andet OL og US Open. I øjeblikket ligger Rafael Nadal på en fjerdeplads på verdensranglisten, som toppes af serberen Novak Djokovic.

Rafael Nadal havde forberedt sit comeback længe, og turneringen i Abu Dhabi var nøje passet ind i programmet som opvarmning til næste års første grand slam-turnering, Australian Open, der spilles fra den 14. januar, og hans knæ var egentlig kommet sig, men nu må han altså melde afbud på grund af et maveonde.

- Min genoptræning er gået godt, mit knæ føles godt og jeg glædede mig til at komme i gang med at spille igen. Men desværre har mine læger meddelt mig, at min krop behøver hvile, så jeg kan komme mig helt over en mavevirus, skriver Nadal på sin Facebook-profil.

Sidst 26-årige Nadal var i kamp, var under Wimbledon-turneringen i juni, hvor han tabte i anden runde. Han har vundet 11 grand slam-titler i sin karriere.

Læs også: