KØB PLUS!

Nadal forventer problematisk comeback

Rafael Nadal er tilbage efter en knæskade, som har holdt ham ude af spillet i syv måneder. Nadal forventer, at det bliver et problematisk comeback.

Rafael Nadal gør comeback i dag, når ATP-turneringen rammer Vina del Mar i Chile. Den tidligere verdensetter har ikke spillet en turneringskamp, siden han røg ud i anden runde af Wimbledon - i slutningen af juni sidste år.

Den spanske tennisstjerne spiller i dag double med argentineren Juan Mónaco, mens han gør comeback som singlespiller onsdag.

Nadal forventer, at grusunderlaget vil mindske belastningen for hans knæ.

- Grusunderlaget vil uden tvivl være mindre belastende for mit knæ end andre underlag. Mit mål er at kæmpe heroisk, og forhåbentlig holder mit knæ til det, udtaler Rafael Nadal ifølge JP.

Nadal er imidlertid forberedt på, at han kan ryge ud i første runde.

- Der er altid en risiko for, at jeg vil tabe i første runde efter så mange måneder væk fra sporten, siger den tidligere verdensetter.

Den 26-årige tennisstjerne, som lige nu rangerer som den femtebedste tennisspiller i verden, har stadig smerter i knæet.

- Selvfølgelig kan jeg stadig mærke lidt smerte i knæet, hvilket nogle gange forhindrer mig i at spille, men du skal begynde på et eller andet tidspunkt, og jeg er her for at prøve mit bedste.

 

Læs også: