KØB PLUS!

Nadal dopinganklages igen

Den tidligere tennisprof Christophe Rochus anklager to af sportens helt store navne for dopingsnyd.

De har floreret før. Dopingrygterne om en tennissportens allerstørste spillere, den spanske gruskonge Rafael Nadal. Nu er de der igen. Denne gang med en tidligere kollega som afsender. Overfor avisen La Libre stiller den tidligere belgiske topspiller Christophe Rochus spørgsmålstegn ved, hvorfor Nadal så sig nøsaget til at melde fra til OL sidste år.

 - Målet med småskaderne og sygdommene er at skabe forvirring og dække over andre ting. Er du syg, slipper du for at forklare dig, og jo mindre du behøver forklare dig, des bedre, lyder anklagen fra Rochus ifølge norske VG.

Også svenske Robin Söderling, der nåede finalen i French Open i både 2009 og 2010, får en pegefinger med på vejen fra Rochus. Han undrer sig såre over, hvorfor svenskeren i 2011 lagde sig syg med kyssesyge dagen efter, han vandt Swedish Open. 
 
 - Det er mistænkeligt, at han bliver syg dagen efter han vinder en turnering. På mig virkede han nærmest uovervindelig på det tidspunkt, og det virker ufatteligt, at en spiller tager en pause fra sin sport i samme øjeblik, han når sin karrieres højdepunkt, siger Christopher Rochus. 

Rochus stoppede i 2010. Söderling og Nadal er stadig aktive, og sidstnævnte ventes tilbage fra en længerevarende skadespause i starten af februar. 

Læs også: