KØB PLUS!

Løchte og Marray videre efter ny sejr

Frederik Løchte Nielsen og Jonathan Marray er klar til sæsonfinalens semifinale efter ny sejr.

Danske Frederik Løchte Nielsen og hans britiske makker, Jonathan Marray, er klar til semifinalen i herredouble i mændenes sæsonfinale i London.

Onsdag spillede de deres anden kamp i turneringen, hvor det lykkedes at vinde over Max Mirnyi fra Hviderusland samt Daniel Nestor fra Canada.

Selvom den dansk/britiske duo tabte et serveparti i første sæt, lykkedes det for dem at bryde tilbage, hvorefter sættet endte i tie-break, som Nielsen og Marray vandt 7-3.

Andet sæt vandt hviderusseren og canadieren imidlertid med 6-4, og så var det tid til super tie-break, som er måden, kampene afgøres på i sæson-finalen, hvis begge par har vundet et sæt hver.

I super tie-break'en spiller parrene først til ti point, men det er dog stadigvæk sådan, at man skal vinde med to point. 

Det hele endte med, at Frederik Løchte Nielsen og Jonathan Marray tog sejren med 12-10 i super tie-break.

Duoen havde vundet den første kamp, og med onsdagens sejr er de nu sikre på at gå videre til semifinalen, for de to par, som Nielsen og Marray har besejret, har nu hver en sejr og et nederlag. Og da de skal mødes i sidste runde, kan de jo ikke begge vinde.

I den sidste puljekamp skal Wimbledon-mestrene selv møde det par, som de i sin tid slog i Wimbledon-finalen, rumæneren Horia Tecau og svenskeren Robert Lindstedt, som ikke længere kan gå videre i turneringen efter nederlag i de to første kampe.  

Læs også: