KØB PLUS!

Løchte i finalen i New Zealand

Den danske doublespiller er sammen med sin svenske makker Johan Brunström klar til finalen i opvarmningsturnering

Den danske tennisspiller Frederik Løchte Nielsen, der sidste år strøg helt til tops i doubleturneringen ved Wimbledon i London med Jonathan Marray, og blev den første dansker nogensinde til at vinde en grand slam-turnering, er nu i en ny ATP-finale.

Han og makkeren, svenske Johan Brunström, har spillet sig i finalen ved Heineken Open, der spilles i Auckland i New Zealand. De slog Frantisek Cermak (Tjekkiet) og Michal Mertinak (Slovakiet) i tre sæt, 6-7 6-4 10-6.

- Vi var simpelthen dem, som havde bedst kvalitet til sidst. Vi satte bedre returneringer, vi havde mere variation og servede en pissegod super tie break, hvor vi ikke tabte et eneste point på egen serv. Det var lige den sidste kvalitet, da det gjaldt og et lidt højere niveau på returneringerne til slut i kampen, fortæller Frederik Løchte Nielsen til sporten.tv2.dk efter semifinalesejren.

Frederik Løchte Nielsen og svenske Johan Brunström har ikke spillet sammen så ofte, så før årets første grand slam, Australian Open, har det stor betydning, at de to får så mange kampe sammen.

- At få fire kampe i den her turnering er selvfølgelig perfekt. Med sejre og at det lykkes med de ting vi arbejder på, så føler vi, at det går godt omkring vores spil. Så det er en god ting at tage med hen til Australien Open, understreger Frederik Løchte Nielsen over for TV2.

Finalen spilles klokken 00.00 i nat dansk tid, hvor det skandinaviske doublepar møder britiske Colin Fleming og brasilianske Bruno Soares, som er seedet som nummer 1 i turneringen.