KØB PLUS!

Ekspert: Wozniacki vinder ikke med far

Amerikaneren Matt Cronin mener, at Caroline Wozniacki begår en klar fejl ved at Piotr Wozniacki igen er hendes cheftræner.

Det er ikke gået en af verdens mest anerkendte tenniseksperters næse forbi, at Piotr Wozniacki er tilbage i rollen som eks-verdensranglisteetteren Caroline Wozniackis cheftræner.

- Men jeg tvivler på, at det er vejen frem for hende, siger tennisjournalisten Matt Cronin fra amerikanske Fox Sport til sporten.dk og tilføjer:

- Jeg befinder mig i øjeblikket i Brisbane. Her så jeg Piotr coache Caroline højlydt og med store armbevægelser i intet mindre end seks minutter mellem anden og tredje sæt forleden mod Ksenia Pervak. For mig at se virker det som om de er fast besluttet på at vende tilbage til samme udgangspunkt, hvor de kom fra.

Matt Cronin ærgrer sig på Caroline Wozniackis vegne over, at hun ikke har en anerkendt træner fast tilknyttet.

- Ret beset har Caroline ikke toppræsteret ved en Grand Slam-turnering siden US Open for halvandet år siden. Jeg ved godt, at hun nåede kvartfinalen i sidste års Australian Open. Men her lukrerede hun på, at hun var topseedet og derfor havde en god lodtrækning, siger Matt Cronin, der anerkender Caroline Wozniackis behov for at være i tæt kontakt med sin far.

- Det er fint, at han er en del af hendes team. Men skal hun fremadrettet fortsat være blandt bejlerne til de store Grand Slam-titler, kræves at hun udvikler sit spil. Akkurat som blandt andre Victoria Azarenka, Agnieszka Radwanska og Angelique Kerber har gjort. Det er ærgerligt, at Carolines samarbejde med hverken Rocardo Sanchez eller Thomas Johansson fungerede. De kom hver især med nogle spændende idéer, som Caroline dog ikke evnede at realisere, siger Matt Cronin.

Han tror ikke, at Caroline Wozniacki ved Australian Open, der indledes 14. januar, spiller sig frem til et topresultat.

- Hun mangler selvtillid. Desuden er der spillere, der er bedre end hende, siger Matt Cronin.

Læs også: