KØB PLUS!

Djokovic led overraskende nederlag

Meget tyder på, at flere tennisstjerner har ligget for meget på den lade side i juleferien. I hvert fald skiftes de i høj grad til at underpræstere ved sæsonens første turneringer.

Senest måtte Caroline Wozniacki efter første runde vinke farvel til WTA-turneringen Brisbane International, mens herrernes verdensetter, Novak Djokovic, onsdag eftermiddag tabte sin holdkamp ved Hopman Cup.

Et ret så overraskende nederlag her kort før der tages hul på Grand Slam-turneringen Australian Open midt i januar. En turnering, som Novak Djokovic vandt sidste år.

Den serbiske verdensstjerne tabte i to sæt til australieren Bernard Tomic med cifrene 4-6, 4-6. Bernard Tomic endte som nummer 52 på verdensranglisten i den seneste sæson.

- Jeg er glad for at få muligheden for at spille mod Novak, siger Bernard Tomic ifølge The Guardian og forsætter:

- Jeg var meget nervøs før kampen, men jeg har arbejdet hårdt på mine serv og teknikken i min forsæson, og jeg tror, at det årsagen til, at jeg vandt.

For to dage siden blev Novak Djokovic småskadet, da et tilskuergelænder faldt ned over serbieren, mens han stod og skrev autografer. Men om det var årsagen til nederlaget, det lader vi stå uvist hen.