KØB PLUS!

- Caroline stadig et stykke fra toppen

Der var både ris og ros til Caroline Wozniacki fra Adidas-træneren Sven Groeneveld efter sejren over 16-årige Donna Vekic.

Efter at Piotr Wozniacki har overtaget hovedansvaret for sin datters tennistræning, har Adidas-træneren Sven Groeneveld igen fået en væsentlig rolle i forhold til forberedelser.

Groeneveld var ikke helt tilfreds, da han vurderede Wozniackis indsats i 2. runde-kampen mod Donna Vekic. Den 16-årige kroat blev besejret 6-1, 6-4.

- Hun gjorde det bedre end i første kamp, konstaterede Adidas-træneren til ekstrabladet.dk.

- Det er stadig ikke hendes bedste niveau. Det skal man måske heller ikke ønske lige nu, men hun skal afgjort hæve det en lille smule. Det ved hun, er jeg sikker på, og det forventer hun også af sig selv, sagde Groeneveld, der mente, at Wozniacki burde have holdt niveauet hele kampen og vundet begge sæt med cifrene 6-1.

Den amerikanske tennisekspert Matt Cronin, der traditionelt er kritisk over for Wozniacki, konstaterede på Twitter, at danskeren spillede stabilt - i modsætning til sin modstander:

- Donna Vekic, 16, har talent men er endnu alt for vild til at spille mod stabile Caroline Wozniacki. Er over det hele. Caro videre 61 64.

Wozniacki havde også selv ros til Vekic på samme sociale platform:

- Fantastisk at være videre til tredje runde. Kommer til at se meget mere til modstander fremover, bare 16, men spiller godt!, tweetede Wozniacki efter sejren.

Læs også: