KØB PLUS!

Benhård lodtrækning for Wozniacki

Australian Opens første runde bliver for Caroline Wozniackis vedkommende med tysk modstander

Årets første grand slam-turnering, Australian Open, begynder på mandag, og turneringen har nu trukket lod om, hvem der møder hvem i første runde.

Danske Caroline Wozniacki skal møde tyske Sabine Lisicki, der i øjeblikket ligger nummer 37 på verdensranglisten. Wozniacki ligger nummer 10 og er også seedet 10'er i turneringen.

Det er på ingen måde nogen ønskelodtrækning, for Wozniackis modstander, der er 23 år gammel, har et godt tag på danskeren. Sidste gang, de to mødtes, var på grus i Charleston i 2009, hvor Lisicki vandt i to sæt. De har mødt hinanden tre gange i alt, hvor Caroline Wozniacki kun har vundet én af kampene. Det var ved netop Australian Open tilbage i 2008, hvor danskeren vandt i tre sæt.

Spiller Caroline Wozniacki sig videre fra første runde, kan hun møde 24. seedede Anastasia Pavlyuchenkova i anden runde, og tredje runde kunne meget vel byde på russiske Svetlana Kuznetsova, der slog Caroline Wozniacki i tre sæt, 6-7, 6-1, 2-6, så sent som tidligere i denne uge, da de mødtes i anden runde i Sydney.

Caroline Wozniacki har spillet tre officielle kampe i 2013, hvor det er blevet til én sejr og to nederlag.

Læs også: