Hverken OB eller SønderjyskE kan tillade sig at være utilfredse med 0-0-resultatet i søndagens tidlige Superliga-opgør. Ingen af holdene formåede at skabe de helt store chancer.

Det første kvarter forløb uden de store chancer og uden et særligt højt tempo, men med en del nærkampe. Første store mulighed kom efter 18 minutter til Bjørn Paulsen, der havde en god hovedstødsmulighed omkring det lille felt efter fint kombinationsspil mellem Erik Marxen og Daniel Jensen.

Efter et lille overtag til SønderjyskE kom OB bedre ind i kampen. Daniel Høegh var tæt på at snitte bolden forbi målmand Marin Skender og hen til en fri Thomas Dalgaard, men SønderjyskE-målmanden fik bokset bolden væk.

Første halvleg var tæt hele vejen igennem uden de store chancer, så derfor var det ikke overraskende, at pausestillingen var 0-0.

Anden halvlegs første dramatiske hændelse kom efter 50 minutter, hvor Daniel Jensen bliver fældet i feltet. Det var Ari Skulason, der væltede midtbanespilleren, men dommeren vinkede afværgende. Ellers fortsatte anden halvleg, hvor første halvleg slap med masser af dueller. Dog havde SønderjyskE igen et lille overtag i kampen, og var det hold med flest tilløb til chancer.

Kampens sidste minutter var med hjemmeholdet i den dominerende rolle, men ligesom udeholdet kunne de ikke rigtig omsætte det lille spilovertag til store chancer.