Sibusiso Zuma fører an i løjerne, når FCK 28. maj fejrer klubbens 25-års-jubilæum.

Den tidligere sydafrikanske landsholdsspiller står i spidsen for et hold af afrikanske stjernespillere med fortid i europæiske storklubber. Det skriver FCK på klubbens hjemmeside.

Holdet møder en perlerække af de spillere, der har optrådt for de nu 12-dobbelte danske mestre i årenes løb. Iblandt dem er Todi Jónsson, Hjalte Nørregaard, Martin og Michael Johansen, Niclas og Daniel Jensen, Iørn Uldbjerg, Palle 'Plankeværk' Petersen, Christian Poulsen, Thomas Thorninger og den nuværende cheftræner, Ståle Solbakken, som altså selv tager en tørn på banen for klubben, som han selv spillede for i 2000-01 sæsonen.

Sibusiso Zuma - der scorede et meget mindeværdigt mål på saksespark mod Brøndby, da FCK vandt mesterskabet i 2001 - vil spille en halvleg på hvert hold.

FC København blev stiftet i 1992 som en overbygning på to af de mest vindende klubber i dansk fodbolds historie, KB og B 1903. FCK spiller i dag i Superligaen på B 1903s licens.

Kampen mellem FCKs allstar-hold og Zumas afrikanske hold spilles efter guldfesten søndag. Der er kick-off 18.30, og der spilles 2 x 25 minutter.

Trøjerne fra kampen vil blive solgt på en auktion efter kampen, hvor overskuddet går til Sibusiso Zumas fodboldakademi for børn og unge mennesker i Sydafrika.