KØB PLUS!

Winther-familien forhandler om Brøndbys redning

Det bliver i familien, når Brøndby i disse dage forhandler med investorer og bankforbindelser om detaljerne i det, der gerne skal munde ud i en redningsplan for den konkurstruede fodboldklub.

Mens fløjkrige og intern fnidder i årevis har skabt problemer i bestyrelsen og også i denne omgang truer med at spænde ben i forhandlingerne, er Winther-familien trådt i karakter som forandrings- og forhandlingsparat.

Som om det ikke var nok, at næstformand Benny Winther ifølge flere kilder spiller en helt central rolle som mediator mellem det unge og det gamle Brøndby og som en afgørende mand i forhandlingerne med de mulige investorer og bankforbindelsen Nordea, så er også hans datter aktiv i overlevelseskampen.

Det er nemlig Benny Winthers datter, Marlene Winther Plas, der er advokat for Brøndby IF og lige nu en del af de afgørende forhandlinger med de mange interessenter i den igangværende redningsaktion - sjovt nok sammen med direktør Tommy Sommer Håkansson.

Selvom Brøndby ofte er blevet klandret for kammerateri og indavl, er Marlene Winther Plas ikke ’bare’ datter af næstformanden, men en respekteret advokat, der blandt andet er partner i advokatfirmaet Lett og næstformand for Danske Advokater.

Sporten.dk var i går i kontakt med Marlene Winther Plas, der lige som de øvrige involverede i arbejdet nu har lukket helt ned for kommunikationen med offentligheden.

- Brøndby er et børsnoteret selskab, så jeg kan ikke udtale mig om situationen på nuværende tidspunkt, for vi er i gang med en fortrolig proces, siger Marlene Winther Plas.

Heller ikke Tommy Sommer Håkansson eller Frank Buch-Andersen ønskede lørdag at kommentere forhandlingerne.

Læs også: