KØB PLUS!

Wiland vinder 'Det Gyldne Bur'

For andet andet år i træk vinder FCKs målmand, Johan Wiland, Det Gyldne bur.

Det er Tipsbladets kåring af Superligaens bedste målmand, og igen i år har kollegaerne stemt på den svenske landsholdsmålmand. Johan Wiland vandt også prisen sidste år.

- Jeg er meget tilfreds med prisen. Det er altid sjovt at få udmærkelser, specielt når det kun er målmænd, der stemmer på dig. Så føles det meget specielt, siger Johan Wiland til tipsbladet.dk.
 
- Det er et bevis på, at jeg har gjort det godt over et helt år, og jeg synes også, at det har været et helt okay år for mig. Sidste år da jeg fik Det Gyldne Bur, havde vi lidt anderledes kampe og et anderledes hold, men sådan er det jo. For mig gælder det bare om at forsøge at holde stabiliteten og gøre det så godt, som jeg kan. Og det synes jeg er gået okay, siger Johan Wiland til tipsbladet.dk.

Prisen er blevet uddelt siden 1984, og i afstemningen vælger de 26 målmænd i Superligaen og 1. division de tre bedste kollegaer og giver dem henholdsvis tre, to og et point, var Wiland placeret øverst på 15 af stemmesedlerne.

Han fik i alt 59 point, og det var mere en dobbelt så meget som nummer to, AGF's Steffen Rasmussen, som fik 28 point, mens nummer tre blev FC Nordsjællands Jesper Hansen med 26 point.

Læs også: