Hævnen var ikke kun sød. Den var også Kjær...

Således blev Jeppe Kjær, som AGF valgte at bryde samarbejdet med sidste sommer et år før kontraktudløb, matchvinder, da Lyngby BK vandt Superliga-kampen mod aarhusianerne 1-0.

»Min tid i AGF var problematisk. Ganske vist nåede jeg at spille 17 førsteholdskampe. Men i disse levede jeg hverken op til egne eller klubbens forventninger. Så selvfølgelig var det specielt for mig endelig at score her på Ceres Park. Min stolthed har fået et stort hak opad,« sagde Jeppe Kjær med et smil.

Sejrsmålet hamrede han ind bag AGF-målmand Alexandar Jovanovic 20 minutter før tid, og dermed står han noteret for otte fuldtræffere i denne sæson.

»Som fodboldspiller fungerer jeg optimalt i Lyngby. Egentlig har jeg ikke særlig megen lyst til at kommentere min AGF-tid. Men jeg er overbevist om, at det var det rigtige for mig at komme væk fra klubben. Det spil man praktiserer passer ikke rigtig til mig,« sagde Jeppe Kjær, der hos Lyngby ikke var ene om at levere en god præstation.

Det samme gjorde Jesper Hansen i målet.

Udover et straffespark havde han yderligere tre-fire kampafgørende redninger.

»Det var godt, at jeg i sommer valgte at komme tilbage til Danmark efter min tid i fransk fodbold. Faktisk synes jeg, at jeg i øjeblikket er tæt på mit højeste spillemæssige niveau i karrieren,« sagde Jesper Hansen.

Få minutter efter Jeppe Kjær havde bragt Lyngby foran, blev holdet reduceret til 10 mand.

»Dommerens kendelse er uforståelig. Jeg rørte jo ikke AGF’eren i situationen,« sagde Martin Ørnskov om udvisningen.

I AGF-lejren ærgrede træner Glen Riddersholm sig over nederlaget.

» Vi vil naturligvis gerne i top 6. Men nederlaget betyder, at det ser svært ud for os. Jeg synes, at vi mod Lyngby gør mange ting rigtigt. Men i Jesper Hansen havde de altså en meget stærk målmand. Det straffespark han redder, placerede Daniel A. Pedersen ellers fint helt ude ved den ene stolpe,« sagde han og roste Lyngbys målscorer:

»Jeppe Kjær gjorde det onde ved os. Jeg ved udmærket godt, at han var AGF’er indtil sidste sommer. Det var inden jeg kom til klubben, så det er et hypotetisk spørgsmål, hvad jeg mener om, at han nu spiller i en anden klub.«