KØB PLUS!

Vingaard håber på hævn i Herning

Sidst FCK besøgte FC Midtjylland på udebane endte det med et 3-2 nederlag til Løverne - et resultat som FCKs Martin Vingaard er opsat på at undgå denne gang.

Det er SAS-ligaens første og andenplads der mødes, når kampen mellem FC Midtjylland og FC København fløjtes i gang lørdag kl. 15.00. Sidst løb FCM med sejren, men FCKs energiske midtbanespiller Martin Vingaard er udmærket klar over, hvorfor det ikke blev til tre point til FCK sidst de to hold mødtes.

- Det handler om at være i højeste gear fra start, så vi ikke ser en gentagelse af den sidste kamp i Herning, hvor vi i starten af kampen blev spillet baglæns ud af stadion, siger Vingaard til Tips-Bladet med klar reference til FC Midtjyllands 3-2-sejr i slutningen af sidste sæson.

FCKs midtbane føler sig dog ikke specielt presset ved udsigten til at skulle møde FC Midtjylland, og afviser samtidig at kampen på længere sigt får afgørende betydning. Til gengæld kan tilskuerne se frem til en særdeles underholdende kamp.

- Vi har som sådan ikke noget at bevise, og jeg ser det ikke som en særlig nøglekamp. Vi skal slå dem af samme grund, som vi vil slå alle hold, fordi en sejr vil styrke vores chancer for at ligge nummer et, når sæsonen er slut. Men jeg er ikke i tvivl om, at det bliver en utrolig spændende og seværdig kamp med to hold, der vil gå ud og spille frisk til, fordi begge har fået en god start, og derfor vil kunne slippe tøjlerne løs.