KØB PLUS!

- Viggo er en helt anden verden, SIF

Martin Borre kender både Keld Bordinggaard og Viggo Jensen som gode - men totalt forskellige - trænere.

Silkeborgs spillere kan se frem til store omvæltninger, efter at Viggo Jensen har overtaget trænerposten efter Keld Bordinggaard.

Det vurderer tidligere OB- og Vejle-spiller Martin Borre, der har haft Viggo Jensen som træner i Vejle og Keld Bordinggaard på ligalandsholdet.

- Det er en helt anden verden. Viggo Jensen og Keld Bordinggaards spillestile er diametralt modsatte. Mens Keld Bordinggaard lægger op til en masse pasningsspil med fokus på holdets eget spil, så fokuserer Viggo Jensen meget mere på duelspillet. Han har udgangspunkt i diamanten på midtbanen, og så vil han ellers gerne have en masse indlæg, hvor det så handler om at gå efter at vinde duellen i feltet og satse på at få fat i nedfaldet, siger Martin Borre.

- På det personlige plan er Keld Bordinggaard mere afbalanceret end Viggo Jensen. Keld er nok mere den samme på og uden for banen, mens Viggo Jensen udenfor er både humoristisk og lun, mens han inde på banen er meget opfarende, siger Martin Borre.

Da Viggo Jensen i 2011 overtog trænerjobbet i Vejle efter svenske Mats Gren oplevede Martin Borre, hvordan tingene fra første dag ændrede sig.

- Han lavede om på en hel masse ting, og vi vandt også nogle flere kampe, men det var ikke nok til, at vi rykkede op. Jeg vil ikke udelukke, at det kan være en fordel for Silkeborg at komme tilbage til basis og prøve noget helt nyt, og Viggo kan i hvert fald skabe en forandring, siger Martin Borre med tilføjelse:

- Men jeg ser ham helt klart som en brandslukker og ikke den, der skal bygge Silkeborg op fremover.