Med en sejr på 1-0 over AGF tog Viborg FF et pænt skridt væk fra Superligaens bundregion.

Til gengæld må AGF erkende, at de er ramt af et udebanekompleks. Træner Morten Wieghorsts tropper har nu tabt sine fem seneste kampe på fremmed græs.

Det var ikke til at se, at AGF stillede i stærkeste opstilling, og at Viborg måtte undvære såvel Mikkel Rask som Jeroen Veldmate. For mens spillet ikke hang sammen for aarhusianerne, var viborgenserne kampens kontrollerende part.

Der kunne således intet indvendes mod at hjemmeholdet i det 16. minut bragte sig foran 1-0 på angrebs-veteranen Jeppe Curths scoring efter glimrende forarbejde af Lukas Lerager og Serge Deblé.

Jonas Kamper havde i begyndelsen af anden halvleg to chancer til at bringe Viborg foran 2-0. Men han kiksede, og i stedet var indskiftede Danny Olsen i den anden ende af banen tæt på at bringe balance i regnskabet. Imidlertid diskede Peter Friis Jensen i Viborg-målet op med et par fine redninger, og dermed blev der ikke scoret yderligere.