Viborg-træner Johnny Mølby er tilfreds med, at dommer Kenn Hansen har erkendt sin fejl i forbindelse med FCKs mål i søndagens kamp, men han forstår stadigvæk ikke, hvordan dommeren kunne begå fejlen i første omgang.

FCK vandt søndag 1-0 over Viborg på et mål af Youssef Toutouh i 2. halvleg, men dommer Kenn Hansen har tirsdag erkendt, at målet burde være annulleret. Det glæder Viborg-træner Johnny Mølby.

»Det er fint, at han er ærlig omkring det. Desværre står det jo ikke til at ændre. Vi får ingen point fra den kamp,« siger Johnny Mølby til bt.dk

FCKs Youssef Toutouh scorede efter en aflevering fra Andreas Cornelius, som havde modtaget bolden efter et frispark, som Thomas Delaney havde hurtigt. For hurtigt, skulle det vise sig, for dødboldsituationen manglede en vigtig forudsætning. Bolden lå ikke død, da Thomas Delaney tog frisparket.

»Dommeren står godt placeret, og fjerdedommeren står godt placeret, da frisparket bliver taget. Derfor har jeg ærligt talt svært ved at forstå, at det kunne glippe for dommeren i kampen,« siger Johnny Mølby.

»Jeg synes, det er lidt ærgerligt. Der har været nogle situationer her på det seneste, hvor kampene har været tætte. Turneringen er tæt. Og så er det altså ærgerligt, at kampene skal afgøres på dommerfejl,« siger Johnny Mølby og henviser til Hobros kamp mod Esbjerg, hvor Esbjerg i de afsluttende minutter fik udlignet på et straffespark, som dommeren senere indrømmede var en fejldom.