Silkeborg blev lørdag definitivt sendt ud af Superligaen, da de efter en medrivende anden halvleg led et nederlag på 2-5 i Esbjerg.

Første halvleg var en kedelig affære, lad det bare være sagt. Men Esbjerg kom foran kort før pausen, efter Mohammed Fellah flot krøllede bolden i det lange hjørne.

Det betød, at Silkeborg skulle frem ad banen i anden halvleg. Og det kom de. Efter et kvarter var de således kommet foran 2-1 takket være Emil Scheel og Thorbjørn Holst, men bare to minutter senere bragte Mick van Buren igen balance i regnskabet.

Esbjerg fik muligheden for at komme tilbage i front, da Hans Henrik Andreasen fik ansvaret for at eksekvere fra straffesparkspletten. Silkeborg-målmanden Thomas Nørgaard snuppede dog forsøget, men så var det godt, at Mick van Buren var vågen og kom først over returen.

Værterne nåede også at komme på både 4-2 og 5-2 på mål af Casper Nielsen og Kevin Mensah i kampens sidste 10 minutter. Det blev samtidigt Silkeborgs definitive exit fra den bedste danske række, da det ikke længere at matematisk muligt med overlevelse.