KØB PLUS!

Uret tikker: Redningsplanen udskudt

Brøndby kan alligevel ikke præsentere en redningsplan inden weekenden. Det fortæller klubbens direktør, Tommy Håkansson.

Torsdag eller fredag. Efter planen var det her, Brøndbys redningsplan skulle præsenteres. Men tidsplanen er skredet, forhandlingerne trækker ud, og det er nu uvist, hvornår 'intet nyt fra vestegnen' bliver til 'vigtigt nyt' fra samme sted.

Ledelsen i Brøndby havde både regnet med det og håbet på det. At de fredag kunne gå på weekend med en redningsplan i baglommen. Tidligere på ugen fastslog direktøren i den pressede blå/gule klub, Tommy Håkansson, at den kapitaltilførsel, der skal puste nyt økonomisk liv i Superligaens bundprop, ville finde en afklaring enten torsdag eller fredag i denne uge. Men sådan skulle det ikke gå.

- Der kommer ikke noget i dag, fortæller Tommy Håkansson, da sporten.dk fanger ham ved 19-tiden fredag aften.

På det tidspunkt har Håkansson netop rejst sig fra forhandlingsbordet for at holde nogle timers pause fra forhandlingerne med den gruppe af investorer, der skal sikre Brøndbys overlevelse, inden en aktieemission efter planen skal gennemføres i det nye år. På den anden side af bordet sidder en gruppe anført af klubbens tidligere direktør Frank Buch Andersen, mens også storbanken Nordea kan tænkes at spille en rolle.

-Vi forhandler og forhandler, men det hele trækker lidt ud. Der kommer noget fra os, så snart vi er klar med en plan, forklarer Tommy Håkansson.

Men kan I nå at melde noget ud inden nytår?

- Det kan jeg ikke kommentere på. Når vi er færdige, kan jeg sige mere, bedyrer Brøndby-direktøren.

At det ikke er lykkes at få redningsplanens ender til at mødes på den beregnede tid er endnu en dårlig nyhed fra vestegnen. Men der var heldigvis også positivt nyt herfra fredag. Tvivlen om, hvorvidt Brøndby ville være i stand til at udbetale årets sidste løn blev tilbagevist. En ansat i klubben kunne fredag formiddag fortælle sporten.dk, at december måneds løn er gået ind - ganske som den skulle. Konkursens grimme og skræmmende spøgelse er dermed sendt tilbage ind i skabet. I det mindste for en tid.