KØB PLUS!

TV3: Hvad med dig selv, Don Ø?

Stationen bag debatprogrammet Fodbold Uden Filter undrer sig over Flemming Østergaards udfald mod Niels Christian Holmstrøms deltagelse i programmet

Redaktionschef på Viasat Sport Kim Mikkelsen undrer sig over Don Ø’s facebook-status fra sent tirsdag aften, hvor den tidligere Parken-boss i klare vendinger fordømmer Niels Christian Holmstrøms rolle som meningshaver, mens han stadig sidder som bestyrelsesmedlem i FCK.

Helt generelt mener Flemming Østergaard, at ledende personale i samtlige danske fodboldklubber burde holde sig for gode til at kloge sig på andre klubbers interne arbejde, og den udtalelse modtager redaktionschef Kim Mikkelsen med følgende stikpille-kommentar:

- Jeg kan konstatere, at Don Ø ikke mener, at fodboldens interessenter bør udtale sig om andre klubber. Det burde han måske have husket på, dengang han selv sad for bordenden i FC København og frejdigt kommenterede på alt og alle i og omkring dansk fodbold, siger han og fortsætter:

- I vores øjne er det en gave for dansk fodbold, at have folk - med Holmstrøm som den ypperste repræsentant - der tør tage debatten på synspunkter omkring det spil vi alle elsker. Fodbold er meget andet end det, der foregår indenfor kridtstregerne. Hvis fodbold begrænsede sig til de 90 minutters action på banen, var vi mange, der ikke kunne leve af at beskæftige os med det. Engang deltog Flemming Østergaard også i den debat, men nu er han åbenbart kun sur på Facebook.

I sin facebook-kommentar fortæller Don Ø også, at han flere gange er blevet tilbudt at være med i debatprogrammet, og den udmelding føler Kim Mikkelsen et behov for at konkretisere:

- Jeg kan konstatere, at Flemming Østergaard, som det var tilfældet, da han stadig havde en position i dansk fodbold, godt kan finde på at twiste virkeligheden. Det er korrekt, at der for længe siden har været en ’føler’ omkring en eventuel deltagelse i Fodbold Uden Filter, men lad os da bare bruge denne lejlighed til at bringe ham ud af vildfarelsen, hvis han skulle befinde sig i sådan en. Den føler er cirka tre år gammel og eksisterer ikke længere. Flemming Østergaard kommer ikke med i Fodbold Uden Filter. Vi vil nemlig gerne have folk med i programmet, der har fingeren på pulsen, siger Kim Mikkelsen.

Læs også: