KØB PLUS!

Trænerrokade på vej: OB vil have Bech

Kilder fortæller, at Troels Bech kan være på vej væk fra Silkeborg for at drage til OB. Samme kilder fortæller, at Keld Bordinggaard står klar til at overtage i Silkeborg

En opsigtsvækkende trænerrokade kan være på vej i Superligaen. Sporten.dks kilder i både Silkeborg og OB fortæller, at Silkeborg-træner Troels Bech er meget tæt på at gennemføre et skifte til det kriseramte fynske storhold.

Landstræneremnet Troels Bech er bosat i Odense og har to gange tidligere været træner i OB i 2000-2002 og i 2004-2005. Men tredje gang kan være lykkens gang for en træner, der siden er vokset på den danske trænerscene i Silkeborg og stadig er at regne som en topkandidat til at overtage Morten Olsens landstrænerpost om to år.

De samme kilder som bekræfter, at en samlet OB-ledelse er meget varme på Troels Bech som løsningen på både krisen og sportsdirektør Poul Hansens ønske om at skabe et offensivt og boldbesiddende hold, fortæller, at Silkeborg allerede har afløseren på plads, hvis OB er villige til at købe Troels Bech fri.

Der skal her være tale om den tidligere U21-landstræner Keld Bordinggaard. Den 49-årige træner har fortid som spiller i både OB og Silkeborg. På trods af Keld Bordinggaards svingende resultater som U21-landstræner har han en profil som en træner, der tør satse på talenter og styrke den udvikling i retningen af salg af talenter, som klubben håber på.

Ingen har hidtil officielt bekræftet det i hverken Silkeborg eller OB.  Sporten.dk jagter reaktioner fra de to klubber.

I Silkeborg forholder administrerende direktør Kent Madsen sig kun til formalia.

- Vi har en kontrakt med Troels Bech frem til 2014, og den er vi meget glade for, siger Kent Madsen til sporten.dk.

45-årige Troels Bech vil i OB kunne gøre et forsøg på at få succes i en større klub med større ambitioner og samtidig gøre op med den kedelige exit, han fik, da han i 2005 blev fyret sammen med den sidestillede cheftræner Klavs Rasmussen.