KØB PLUS!

Træner vred på Devdariani

Da AGF skulle til at sætte slutspurten ind for eventuelt at vende kampen, dummede David Devdariani sig og fik korrekt det røde kort.

Da AGF skulle til at sætte slutspurten ind for eventuelt at vende kampen, dummede David Devdariani sig og fik korrekt det røde kort.

- Det var helt uacceptabelt, hvad Devdariani gjorde, sagde træner Peter Sørensen efter det tredje AGF-nederlag i træk.

Efter at være fældet af Steffen Kielstrup, der korrekt fik en advarsel, røg den 25-årige georgier op og skubbede Kielstrup om kuld. Så var der korrekt rødt.

- Undskyld. Jeg har ikke andre kommentarer, sagde en brødebetynget Devdariani efter nederlaget.

Med 10 mand var det umuligt for et i forvejen svækket AGF-hold at sætte en slutspurt ind de sidste godt 10 minutter.

- Det var tydeligt, at vi manglede vores højre side med Mikkel Kirkeskov og Stephan Petersen. Meget af spillet kom til at foregå hos Osama Akharraz og jeg i venstre side, siger Adam Eckersley, der lavede et fint stykke arbejde.

Desværre for aarhusianerne var der for mange, der ikke levede op til englænderens klasse.

- Osama og Adam havde rigtig godt fat i kampens start og satte sig i respekt. Da vi gik til pause, følte jeg bestemt ikke, vi var ude af den kamp, sagde Peter Sørensen.

Men det kom århusianerne, da Lasse Kryger kort efter pausen øgede til 2-0 på et hovedstød mod et AGF-forsvar, der havde svært ved at holde ikke mindst Lasse Kryger i luftspillet.

Og så var Arthur Sorin noget nær en katastrofe på pladsen som højre back. Han blev gang på gang overløbet af den langt hurtigere Kryger.

- Vi sad fuldstændig på dem fra starten, men det var, som om vi stoppede med at spille, mente Adam Eckersley, der i øvrigt kom til AGF netop fra Horsens.

Læs også: