KØB PLUS!

Todd: Vi har gang i noget særligt

Randers FC-træner Colin Todd mente efter 3-2 sejren over OB, at oprykkerne har gang i noget specielt i denne sæson.

Randers FC vandt 3-2 i mandagens Superliga-kamp mod OB takket være et sent mål af den tidligere OB-spiller Jonas Borring, og derfor var træner Colin Todd godt tilfreds bagefter.

- Sådan som kampen var forløbet, kunne den meget vel være endt 2-2, men ros til Jonas for at sparke den ind til sidst. Det fortæller lidt om, at vi har gang i noget specielt her i år, sagde Colin Todd efter kampen til TV2 Sport.

- Vi spiller en god første halvleg, men i anden halvleg bragte vi os i for mange situationer, som ikke var så heldige. Scoringen til 2-2 kunne godt have taget luften ud af os, men stor ros til spillerne, som gravede dybt og sikrede os sejren, sagde Randers FCs engelske træner.

Det smukkeste af de fem mål var så afgjort Randers FCs scoring til 2-1, som Ronnie Schwartz stod bag, da han med et følt skud udplacerede Mads Toppel i OBs mål.

- Det er altid dejligt at score flotte mål. Vi løber lidt for meget efter bolden i anden halvleg, men vi sidder alligevel på det til sidst, sagde Ronnie Schwartz, der ligesom Colin Todd også havde været tilfreds med uafgjort.

Det havde Jonas Kamper ikke.

- Jeg synes, det er fortjent, at vi vinder. På hjemmebane kan jeg ikke se, hvem vi ikke kan byde op til dans i år, sagde den tidligere Brøndby-spiller.

 

 

Læs også: