To nederlag på stribe efter et farvel til både træner og profiler i vinterpausen. På papiret kunne det ligne, at de fæle spådomme om et hold i opløsning er ved at blive til virkelighed i Sønderjyske.

Men det er milevidt fra sandheden insistere to af klubbens bærende kræfter:

»Efter to forholdsvis gode kampe står vi tilbage med nul point, og det er simpelthen så bittert. Men vi må tage med, at vi har så meget pondus på det her hold. Når vi kan presse Brøndby så langt ned i anden halvleg, selvom vi er bagud 2-1 og har kniven for struben, så er der noget rygrad på dette hold, og det skal vi tage med,« siger Johan Absalonsen.

»Det havde været en drømmestart, hvis vi havde fået 3-4 point i de første to kampe. Nu har vi nul. Det positive er, at vi har noget at tage med. Vi har skabt de chancer, der skal til, så det er ikke fordi, der blevet skiftet ud på holdet. Vi har det stadig i os, og det viser vi også i dag (søndag, red.).«

Anfører Pierre Kanstrup er enig. Han og holdkammeraterne havde mod Brøndby næsten tre gange så mange afslutninger som modstanderen, men tabte alligevel 2-1 på to markante fejl. Fejl, der efter kampen fik frustrationerne frem hos kaptajnen:

»Særligt det andet mål, de får, er jo utilgiveligt. Det er professionelt fodbold det her! Vi står at snorksover. Det er godt lavet af Brøndby, men forfærdeligt at vi ikke er klar,« siger han.

»Vi mangler skarphed. Nedefra set har vi alene i første halvleg i hvert fald tre chancer, vi skal sparke ind. I anden halvleg kommer vi fri på nogle dødbolde, hvor vi skal score, så en lille smule mere skarphed, så vinder vi den her kamp. Vi skal tage med, at vi trods alt har spillet en god kamp, og så skal vi øve os på at skyde på mål.«

Med nederlaget rykker Sønderjyske ud af top seks, der giver adgang til det eftertragtede mesterskabsslutspil.