KØB PLUS!

Sygdom forsinker FCM-kontrakt

En virus og et sygehusbesøg satte en stopper for forhandlingerne mellem FCM og forsvarsspiller

Forhandlingerne mellem FC Midtjylland og den kroatiske forsvarsspiller Kristian Ipsa står stille. Det er ikke manglen på vilje fra nogen af parterne der har stoppet forløbet, men derimod en ondartet virus.

- Det går den rigtige vej, men Ipsa har været syg et par dage, så det har ligget lidt stille. Forhandlingerne trækker ud, og han har oven i købet været en tur på sygehuset, men der er styr på det nu, siger FC Midtjyllands ordførende direktør Claus Steinlein.

Kristian Ipsa forlod klubben efter kontraktens ophør efter sidste sæson. Op til efterårssæsonen vendte han så tilbage, og efter at have gjort det godt i løbet af efteråret, ønsker klubben nu at tilknytte ham for resten af foråret. Kristian Ipsa kom til FCM i 2008.

- Hvis økonomien kan hænge sammen og vi kan blive enige, så vil vi gerne beholde ham. Men vores økonomi er jo ikke den samme, som den var første gang, vi skrev kontrakt med ham, så han kommer nok til at gå ned i løn, siger Claus Steinlein.

Ellers har det foreløbig været et stille transfervindue på heden, hvor midtjydernes køb af forsvarstalentet Patrick Jensen fra Vejle Boldklub Kolding i sidste uge har været den eneste begivenhed.

Klubbens mest oplagte salgsvare på hylden, midtbanespilleren Mads Albæk, har der foreløbig været flere forespørgsler på. Men ifølge Claus Steinlein ikke noget konkret.

- Han er en af vores bedste spillere, og det har man lagt mærke til ude i Europa. Der er ikke sket noget konkret endnu, men det forventer jeg først sker i den sidste uge af transfervinduet. Det er typisk der, det rigtig går løs, siger FCM-bossen.

Ifølge ham ville en hollandsk klub være en god løsning for Mads Albæk.

- For de fleste af vores spillere vil en europæisk mellemklub være god. En som Albæk, der er en god tekniker, ville være god i den hollandske Æresdivision, lyder det.

Backen Jesper Juelsgaard har også udtrykt ønske om at komme på udlandseventyr. Ham har klubben fået flere forespørgsler på, men Claus Steinlein ønsker ikke at fortælle, hvilke klubber der er inde i billedet.

Læs også: