FC København slog Viborg 4-0 og er ubesejret i Superligaen i de seneste 21 kampe.

De forsvarende mestre fra FC København slog tirsdag aften Viborg 4-0 og tangerede samtidig en rekord i Alka Superligaen.

FC København er med sejren oppe på 21 ligakampe i træk uden nederlag - en rekord som Ståle Solbakkens mandskab deler med Brøndby.

Resultatet betyder, at FCK nu fører Superligaen med 12 point ned til Brøndby, som onsdag gæster Randers FC.

Jan Gregus driver bolden i 70 meter, inden han sparker FC København på 1-0 mod Viborg.

Viborgs nederlag betyder, at Johnny Mølbys tropper er uden sejr i de seneste ti kampe i Superligaen og ligger næstsidst i tabellen.

FCK var uden flere profiler, heriblandt anfører Thomas Delaney og angrebsduoen Andreas Cornelius og Federico Santander, men alligevel satte københavnerne gæsterne under pres fra første sekund.

Midterforsvareren Jores Okore startede inde for FC København for første gang i Superligaen og var tæt på at koste en scoring tidligt i kampen, men ellers havde han og FCK godt styr på sagerne.

I sin kamp nummer 48 for FC København i Superligaen lykkedes det endelig Peter Ankersen at score sit første mål til 3-0 mod Viborg.

Efter en halv time kom værterne i front, da Ján Gregus selv førte bolden frem i et kontraangreb og til sidst sparkede bolden fladt i nettet til 1-0.

Kort før pausen var det Kasper Kusks tur til at komme på tavlen, da han drejede bolden i nettet til 2-0.

Efter pausen blev Peter Ankersen spillet fri af Rasmus Falk og lukkede med sit første mål for FCK kampen med målet til 3-0. Ján Gregus scorede til sidst til 4-0.