KØB PLUS!

Spillerne afviser Brøndbys krav

Brøndbys spillere har sagt nej til ledelsens krav om lønnedgang. Til gengæld har de afgivet et nyt forslag.

Brøndby-spillerne mødes netop nu for at diskutere de krav, ledelsen i den københavnske klub tirsdag fremlagde. Kravene lød på en kollektiv lønnedgang for alle medarbejdere på 25 procent de næste tre måneder og herefter 10 procent.

Men ifølge sporten.dks oplysninger er Brøndbys spillere ikke klar til at sige kollektivt ja til aftalen. I stedet har de på formiddagens møde besluttet sig for at afgive et nyt forslag. Et forslag, som bliver afleveret til ledelsen senere onsdag. 

Spillerne er villige til at imødekomme klubbens akutte likviditetsproblemer. Men klubbens krav går de ikke med på. I stedet foreslår de i deres tilbud til Brøndby-ledelsen at gå mellem 60 og 70 procent ned i løn i næste måned. Til gengæld ønsker spillerne ikke at gå ned i løn i resten af kontraktperioden, erfarer sporten.dk. 

I det tilbud, de afleverer til ledelsen, stiller spillerne samtidig krav om, at de får pengene igen i det øjeblik, Brøndby har gennemført en aktieemission og på den måde sikret klubbens overlevelse. Aktieemissionen er netop nu planlagt til marts måned. 

Sker aktieemissionen ikke, og får spillerne ikke pengene retur, ønsker de rettigheden til kvit og frit at skifte til en ny arbejdsgiver.

Brøndby-spillerne fik bolden tirsdag. Nu sparker de den tilbage på ledelsens halvdel