KØB PLUS!

Spillerforening: Vidste intet om plan

Spilerforeningen spiller en hovedrolle i Brøndbys redningsplan. Derfor er foreningens direktør, Mads Øland, meget overrasket over, at han ikke er taget med på råd.

Spillerforeningen er i dén grad impliceret i den redningsplan, Brøndby har sendt ud. På to meget centrale punkter er spillernes fagforening afgørende for fremtiden på den københavnske vestegn. Først og fremmest ligger Spillerforeningen i forhandlinger med Brøndby i 'feriepenge-sagen'. Brøndby skylder foreningens medlemmer et stort millionbeløb, men der arbejdes på et forlig.

Derudover er Spillerforeningen også hovedaktør, når Brøndby beder sine spillere gå ned i løn, som de har gjort i dag. Det er netop Spillerforeningen, Brøndby-spillerne i disse timer konfererer med for at finde svar på klubbens opsigtsvækkende forespørgsel. 

Man skulle derfor tro, at Brøndby havde været i dialog med Spillerforeningen, inden dagens redningsplan blev meldt ud til offentligheden. Men sådan forholder det sig ikke, og det undrer Mads Øland.  

 - Det var meget overraskende for os, at der kom en pressemeddelelse ud fra Brøndby. Selv om vi er i tætte forhandlinger med dem, var vi på ingen måde orienteret om planen. Det er ikke et godt tegn. På samme måde kom det som en stor overraskelse for os, at vores medlemmer - spillerne - skal gå ned i løn, siger Spillerforeningens direktør til sporten.dk.

 Spillerforeningens fokus ligger nu på at få medlemmerne i Brøndby i tale, så lønnedgangen kan blive diskuteret igennem inden deadline klokken 12 på torsdag.

- Lige nu er jeg alvorligt bagud på informationskontoen, så nu skal jeg have info fra Brøndby og talt med vores medlemmer, forklarer Mads Øland.

Brøndby har bedt klubbens spillere og øvrige medarbejdere gå 10 provent ned på permanent basis og 25 procent i de næste tre måneder.

Læs også: