KØB PLUS!

Spelmann: Satser på top 6 i Championship

Horsens-profilen Martin Spelmann jagter en kontrakt i den næstbedste engelske række.

Martin Spelmann har i en årrække været en af AC Horsens' største profiler. Men selvom han åbent har drømt sig til udlandet, er midtbanespilleren stadig at finde i Horsens-træner Johnny Mølbys trup.

Derfor er drømmen om et snarligt skifte nu stærkere end nogensinde. Og står det til Spelmann hedder den næste destination de britiske øer.

- Det er England, jeg håber allermest på. Det er det ultimative for mig at komme derover. Nu har vi også hyret en engelsk agent, som arbejder tæt sammen med Michael Johansen (Martin Spelmanns danske agent.red). Han kender tingene derovre og har sat noget i gang, siger Martin Spelmann til sporten.dk.

Indtil videre er planen at få en aftale i stand i den øverste halvdel af Englands næstbedste række.

- Vi sigter efter Championship. Vi har følere ude til nogle top-seks klubber i den række. Det er de klubber, vi taler med, siger den målfarlige midtbanespiller.

Så I har haft direkte kontakt til nogle klubber derovre?

- Ja, det har vi, siger Spelmann, der dog ikke vil sætte navn på de interesserede klubber.

Indtil videre er der da også kun tale om løse forbindelser til England. Ligesom det har været tilfældet med klubber i Holland, Tyskland og Belgien.

Derfor er det meget muligt, at et klubskifte må vente til sommerpausen.

- Kommer der ikke noget nu, så er jeg fortrøstningsfuld i forhold til, at der sker noget til sommer, siger Spelmann, der ikke tvivler på, at udlandseventyret bliver opfyldt.

- Jeg tvivler ikke på det. Men jeg er da ærgerlig over, at tiden går. Selvfølgelig vil jeg gerne af sted hurtigst muligt, men der er jo også mange, der rykker de forkerte steder hen, siger han og understreger, at han senest skal af sted til sommer.

- Der skal jeg sgu af sted. Hvis jeg kan holde mig skadesfri og holde et højt niveau, så er jeg også sikker på, jeg nok skal komme af sted, siger Martin Spelmann.

Læs også: