Spelmann: Nu er det sjovt

Martin Spelmann ville have haft kampen lukket tidligere mod AGF, men glædede sig over at være med i topstriden.

AC Horsens tog en fortjent sejr over AGF i denne weekends første kamp i Superligaen. Via en 2-0-sejr blev AC Horsens de store i lokalopgøret i det østjyske.

Det betød samtidig, at AC Horsens spillede sig bare to point bag AGF og nu er at finde i topstriden, hvilket storglædede Martin Spelmann.

- Nu er vi med oppe, hvor det er rigtig sjovt, og vi kan bide os fast oppe i top-fem, og det er selvfølgelig fantastisk, sagde Martin Spelmann efter kampen til TV 2 Sport.

Martin Spelmann spillede - som sædvanlig fristes man til at sige - en kamp fuld af energi. Efter kampen havde han dog også lidt krudt tilbage til at pege på, hvad det var, AC Horsens lykkedes så godt med mod genboen mod nord.

- Jeg synes, at vi starter kampen rigtig, rigtig godt. Så har vi 10-15 minutter, hvor vi smider en masse bolde væk og får en masse omstillinger imod os, men vores forsvar står suverænt i dag. Derfor holder vi lidt liv i det, og så får vi vores 1-0-mål. Derfra sidder vi rigtig stærkt på kampen.

- Nogle af de steder, vi kan gøre det bedre er ved at lukke sådan en kamp. Vi har et par muligheder, hvor vi kommer godt fri. Vi skal lukke sådan en kamp, så de ikke er heldige at få en mål på en dødbold, så kampen lever igen. Men ellers er det godkendt, sagde Spelmann.

tipsbladet.dk

Læs også: