KØB PLUS!

Spanske aviser: Bille hjem til Danmark

Angriberen fra Rayo Vallecano har besluttet at vende hjem til dansk fodbold allerede onsdag, hævder aviserne Onda Cero og Rayo Herald. Billes agent afviser alle spekulationer.

Transfervinduet er i gang, og ligeså er rygterne om klubskifter.

Et af dem omhandler den danske angriber Nicki Bille, der ifølge den spanske avis Onda Cero skal være på vej til en retur til Danmark allerede onsdag.

- Nicki Bille og Mohammed Abu forlader Rayo Vallecano denne onsdag, skriver journalisten Raul Granado, der følger Rayo Vallecano tæt, på sin Twitter-profil.

Samme melding lyder fra avisen Rayo Herald.

- Nicki har besluttet at tage til Danmark og ser bort fra interessen fra Lugo og Racing, skriver avisen på sin Twitter-profil.

Lugo og Racing Santander er klubber i den næstbedste række i Spanien.    

Rygterne bliver dog fuldstændig afvist af Nicki Billes agent, Nikola Juric.

- Det er overhovedet ikke rigtigt. Nicki Bille er ikke på vej til et skifte. Jeg burde da være den første til at vide det, hvis der var et skifte på vej, siger agenten.

- Situationen er status quo for Nicki Bille. Der skulle ikke være nogen ændringer på vej, slår Nikola Juric fast og forklarer, at transfervinduet stadig er nyt, og alting kan ske i den kommende tid.

Tidligere har det været rygtet, at Brøndby med investor Thomas Rasmussen skulle være tæt på et hente Nicki Bille i dette transfervindue, men dengang blev handlen afvist.

Thomas Rasmussen, der er medinvestor på angriberen Simon Makienok Christoffersen i Brøndby, har siden forklaret, at han ikke ønsker at lave yderligere spillerinvesteringer, og også denne gang melder han hus forbi.
 
- Vi er ude af det. Der kommer ikke flere udmeldinger fra os, siger Thomas Rasmussen.

Nicki Bille er i denne sæson udlejet til Rayo Vallecano fra Villarreal. 

Før skiftet til Spanien spillede Nicki Bille i FC Nordsjælland.

Læs også: