KØB PLUS!

Sørensen: Vil ikke til FCK

AGF-træneren fastslår, at han vil afvise FCK, hvis de kommer med et konkret tilbud

Han er smigret, men det bliver næppe i denne omgang, at det lykkes at overtale AGFs træner Peter Sørensen om, at han skal skifte til FC København.

I hvert fald fastslår Peter Sørensen meget bestemt, at han er glad for at være i Aarhus, og at han ikke har planer om at forlade AGF.

- For det første tvivler jeg meget på, at der kommer et konkret tilbud fra FCK. Men selv om det skulle komme, har det ingen interesse. Jeg er meget, meget glad for at være i AGF, og jeg kan ikke forestille mig at skulle være andre steder end AGF, siger Peter Sørensen.

Træneren ser store udfordringer i at kunne være med til at føre AGF tilbage til toppen.

- På alle måder passer jobbet i AGF perfekt til mig. Det er meget spændende at være i en klub, hvor man føler, at man kan flytte tingene i positiv retning.AGF har i årevis underpræsteret, og det er rigtig rart at være med til at forløse det potentiale. Det føler jeg, at vi delvis har gjort i år, og vi bliver endnu bedre i næste sæson, lover træneren, der ikke er meget for at forholde sig til det hypotetiske spørgsmål om, hvad der kunne få ham til at flytte til FC København.

- En god leder føler, at han vil være resten af sit liv, det sted han er lige nu. Og selv om det næppe bliver tilfældet, så er det den følelse, jeg har nu omkring AGF, fastslår Peter Sørensen.

Din kommentar

Kommentarer

Og..?!

Skrevet af Anonym, Søndag den 27. maj 2012, 11:16

Hvad hulen skulle FCK dog osse bruge ham til?! Han må da osse stå aller nederst på listen håber jeg!

Peter Sørensen

Skrevet af Anonym, Lørdag den 26. maj 2012, 14:36

Dejlig læsning. Endelig endelig endelig ser der ud til at være kommet styr på det stolte Aarhussianske flagskib, hvilket er af stor værdi, ikke allene for Aarhus men også for dansk fodbold som helhed og dette skyldes i meget høj grad Peter Sørensen. Rigtig meget HELD OG LYKKE med projektet fremover.

Ovennævnte skrevet af en inkarneret FCM fan.

Peter Sørensen til FCK

Skrevet af Anonym, Lørdag den 26. maj 2012, 11:04

Hvorfor skifte til FCK, når man er træner i AGF. Det er da væsentligt større for Peter at få AGF tilbage som topklub i Danmark og vinde mesterskabet med dem.
Ingen forventer dette og som jeg ser det, så findes der ingen større bedrift en dette i Danmark, når man tænker tilbage på de sidste 15 år i AGF.
Peter bliver forgudet i Århus og i FCk kan man kun skuffe, da alle forventer mesterskab hvert år.
Nej Peter bliver i Århus og gør AGF til en storklub igen. Han er godt på vej.