KØB PLUS!

Søren Berg færdig i AGF

Efter et minimum af spilletid i efteråret stopper Søren Berg i AGF efter aftenens kamp mod Silkeborg.

Århus Stiftstidende skriver, at Søren Berg stopper i klubben efter mandagens sidste kamp i 2012.

Når kampen mellem AGF og Silkeborg bliver fløjtet af mandag aften, er Søren Berg færdig som fodboldspiller i AGF. Parterne har således valgt at skilles efter denne efterårssæson, selvom Bergs kontrakt med klubben løber frem til sommer. Det skriver Århus Stiftstidende.

Avisen skriver, at Søren Berg ønsker at forlade klubben, fordi han ikke har fået nok spilletid i dette efterår, og nu ser det altså ud til, at han får løbepas til at finde andre græsgange.

Søren Berg har kun fået spilletid i seks af efterårets 20 Superligakampe, og selvom AGF-træner Peter Sørensen ikke vil bekræfte Søren Bergs afgang, sætter han ord på fravalget af Berg til startopstillingen.

- Forklaringen er ganske enkel og udramatisk. Han er i dette efterår blevet overhalet af yngre, fremadstormende kræfter, hvorfor der sjældent har været plads til ham på holdet. Sådan er fodbold. Det er de bedste, der spiller, uanset alder og erfaring. I hvert fald i AGF, siger Peter Sørensen til Århus Stiftstidende.

Søren Berg kom til AGF i januar 2011 fra Randers, og han er tidligere på efteråret blevet sat i forbindelse med Vejle Boldklub Kolding.

tipsbladet.dk

Læs også: