Silkeborg hentede et enkelt point i en uskøn kamp mod Sønderjyske. Opgøret endte 2-2.

Der var ikke udsigt til den store målfest, da to af rækkens tre mindst scorende hold tørnede sammen lørdag aften, men holdene skulle gøre den tanke til skamme i anden halvleg.

Morten Beck Andersen blev efter pausen sendt på banen i stedet for en anonym Jeppe Illum, og det var en klog beslutning.

Med godt tyve minutter igen blev der sendt et indlæg ind i Sønderjyske-feltet, og med mere held end forstand fik Silkeborg-angriberen serviceret bolden til sig selv, så han kunne flugte føringsmålet i kassen.

Føringen fik kun lov at holde fire minutter. Så dukkede Sønderjyskes Nicolaj Madsen op og headede udligningen i kassen ved forreste stolpe efter indlæg fra Silas Songani.

Sønderjyskes anfører Pierre Kanstrup fik en uheldig hovedrolle, da han med seks minutter tilbage lavede et uheldigt selvmål. Marin Skender parerede et indlæg op på Kanstrup, der ikke kunne undgå at skubbe bolden over målstregen.

Det lignende slutresultatet, men Silas Songani sikrede det ene point i overtiden, da han bankede bolden ind direkte på frispark fra kanten af feltet.