KØB PLUS!

Sønderjyske afhængig af Brøndby-overlevelse

Brøndby skal betale transfersum til Sønderjyske i rater, og derfor er Haderslev-klubben afhængig af, at Brøndby bliver reddet økonomisk.

Det er ikke kun fans og folk omkring Brøndby, der håber på en snarlig afklaring og sikring af klubbens fremtid. Også i Haderslev krydser man fingre for, at der bliver fundet en økonomisk bæredygtig løsning for Brøndbys fremtid. Sønderjyske har således penge i klemme hos Brøndby, og derfor er man afhængig af, at Brøndby også eksisterer i fremtiden. Det skriver JydskeVestkysten.

Ifølge avisen blev der således lavet en aftale om betaling i rater, da Brøndby i august købte Quincy Antipas i SønderjyskE. Brøndby har således ikke betalt alle fem millioner kroner til Sønderjyske, hvilket transferbeløbet ellers er blevet vurderet til at være på. Brøndby har skal angiveligt betale transfersummen over to-tre rater, og da ikke alle penge er betalt endnu, kan Sønderjyske risikere at mangle betaling for Antipas, hvis Brøndby går konkurs.

I Sønderjyske er man ikke meget for at kommentere sagen.

- Vi har lavet en aftale med Brøndby, som vi er tilfredse med, og alt, der står i kontrakten, er fortroligt, siger Sønderjyske-direktør Klaus Rasmussen til JydskeVestkysten.

Sønderjyske har ifølge avisen tidligere solgt spillerne Ken Ilsø og Sölvi Ottesen, hvor der er blevet aftalt ratebetaling med køberne.

tipsbladet.dk