Johan Absalonsen sendte SønderjyskE i front på straffespark allerede efter fire minutter i søndagens drama på Brøndby Stadion. En kamp, hvor der blev gået til stålet.

Kampen sluttede 1-1, og tilskuerne fik fuld valuta for entrébeløbet med intensitet og hårde dueller hele vejen igennem.

Inden for otte minutter i slutningen af første halvleg blev der uddelt hele syv gule kort, og det samlede antal i kampen endte på 10 – fem til hvert hold.

Der var ondt blod at spore i flere situationer, hvor dommeren havde rigeligt at se til i forsøget på at adskille spillerne.

»Det var to hold, der ville vinde. Det var en pisse sjov kamp at spille, fordi der var så meget tænding på. Det var kun fedt, at begge hold ville skralde igennem,« sagde Johan Absalonsen efter kampen til 3+.

SønderjyskE-angriberen var til syvende og sidst glad for det ene point.

»Til sidst er det nok os, der kan være mest tilfreds med det ene point. Brøndby har rigtig meget spil og chancer i anden halvleg, hvor vi er trykket langt tilbage. 1-1 er ok for os,« lød det fra Absalonsen.

Et kvarter før slutfløjt faldt kampens - måske endda sæsonens - største chance, da SønderjyskEs Michael Uhre brændte for frit mål. En chance, der naturligvis burde være omsat til scoring.

3+’s reporter spurgte ind til, hvor tit Michael Uhre har brændt en så stor chance.

»Det tror jeg ikke, jeg har set i min tid i SønderjyskE. Den er helt åben. Han giver en øl i morgen, tror jeg,« lød det med et lille grin fra Johan Absalonsen.