KØB PLUS!

Sloth er hot i Brugge

Niki Zimling gav 22 millioner kroner til Club Brugges klubkasse. Nu kan halvdelen ryge videre til AGF.

Der er noget der tyder på, at der står en karrusel i rød/hvide farver på Jan Breydel Stadion i Brugge. Knap er én dansker hoppet af, før en anden kan hoppe på.

Fredag aften solgte den belgiske storklub Niki Zimling til Bundesliga-klubben Mainz 05, men allerede nu står en afløser klar i kulissen. Og som det sig hør og bør i danskerglade Club Brugge, er der naturligvis tale om en landsholdsaktuel dansker.

Ifølge sporten.dks oplysninger har Club Brugge således linet AGFs 20-årige stortalent Casper Sloth op som manden, der skal træde i Zimlings fodspor på den belgiske midtbane.

Sloth har udviklet sig eksplosivt i løbet af det seneste år, og i efteråret var han en af Superligaens største profiler fra sin plads på den centrale, aarhusianske midtbane. En plads, han i øvrigt besidder på bekostning af spillere som Martin Jørgensen og Hjalte Nørregaard.

Sporten.dks kilder fortæller, at Club Brugge, der har Jim Larsen, Jesper Jørgensen og nyindkøbte Enoch Adu i truppen, har set Casper Sloth i aktion hele 15 gange. Det har overbevist belgierne om, at Sloth er værd at satse på. I øvrigt et mulehår foran FC Midtjyllands Mads Albæk, der også har været et varmt emne.

Casper Sloth fik debut for landsholdet i november måneds testkamp mod Tyrkiet, men allerede inden de rød/hvide mødes næste gang i starten af februar, kan han være fortid i AGF. Ifølge sporten.dks kilder har AGF endnu ikke modtaget et bud, men det kan være på trapperne. Et salg af den talentfulde midtbanespiller kan indbringe aarhusianerne i omegnen af 11 millioner kroner.

Læs også: