KØB PLUS!

Skader og økonomi skyld i Femis BIF-exit

Femi blev hentet som en markant forstærkning på en lejeaftale, det var planen at gøre permanent. Men nu må Femi forlade Brøndby som en fiasko

Da Oluwafemi Ajilore blev præsenteret på en lejeaftale i Brøndby i starten af august, havde klubben allerede arbejdet på at hente Femi til Brøndby i flere uger. Derfor kunne de også juble, da Femi endelig kom i hus og blev præsenteret i pausen af Europa League-kampen mod Ried.

Dengang skrev klubben på sin hjemmeside, at de havde fået en markant forstærkning til holdet, og at de havde sikret sig en købsoption på ham, så de kunne gøre den etårige lejeaftale permanent. Mandag blev han sammen med reserver som Alexander Green og Peter Madsen præsenteret i en flok af spillere, der ikke fortsætter i klubben efter sommerferien. En markant forstærkning var pludselig blevet en fiasko.

- Femi havde egentlig et fornuftigt efterår, selv om han havde lidt bøvl med baglåret, inden han kom hertil. Han blev så desværre skadet mod HB Køge i efterårets sidste kamp, og det drillede ham i hele opstarten, og han fik derfor ikke spillet sig ind i startelleveren. Det fik betydning for det forår, han fik. Her de sidste kampe har han så igen været skadet, og han spiller heller ikke mod Lyngby, siger Ole Bjur til tipsbladet.dk.

Femi nåede derfor også kun 18 førsteholdskampe i Brøndby, og han skal nu tilbage til Groningen. Brøndby turde simpelthen ikke satse den sum, det måtte koste at hente nigerianeren permanent, selv om de mener, han er en god spiller.

- Han er en rigtig god spiller, men vi har alligevel vurderet, at han skal tilbage til Groningen. Vi må se på økonomien i det, vurdere forløbet og se, om vi har fået de minutter ud af det, som vi har haft brug for. Det har vi ikke fået. Det er utrolig vigtigt, at de spillere vi har ikke er for meget skadede. De skal være i stand til at levere over en hel sæson, så vi har sådan set bare kigget på de kolde facts, siger Ole Bjur.

Oluwafemi Ajilore må nu tilbage til Groningen, hvor han har et år tilbage af sin kontrakt. Han spillede fra 2004 til 2008 for FC Midtjylland.

tipsbladet.dk

Læs også: