KØB PLUS!

Silberbauer lun på mere OB

Michael Silberbauer ved endnu ikke, hvor han spiller efter sommerferien, men han er åben over for at fortsætte i OB.

På den sidste dag i sommerens transfervindue skiftede Michael Silberbauer fra Young Boys i Bern på en 1-årig lejeaftale, og efter en kort indkøringsperiode blev han hurtigt fast mand hos fynboerne.

I størstedelen af efteråret var han en vigtig brik på den centrale midtbane sammen med ungareren Krisztian Vadocz, og nu venter en forårssæson, hvor OB forventer at spille med i toppen af Superligaen.

Til sommer udløber OBs lejeaftale med Michael Silberbauer, og det er endnu ikke besluttet, hvad der skal ske.

- Det ved jeg ikke endnu. Til sommer har jeg stadigvæk en kontrakt i Schweiz, så lige nu kan jeg ikke svare på det. Jeg skal snakke med både Young Boys og OB om, hvad der skal ske. Så må vi tage det ud fra det, siger Michael Silberbauer til tipsbladet.dk.

Han kan godt se sig selv fortsætte i OB, men det er han ikke ene om at bestemme.

- Det ligger ikke kun i mine hænder, men også i OBs og Young Boys' hænder. OB skal også gerne ville beholde mig. Når det er sagt, så er det rigtig spændende at være her. Vi har et godt hold med en masse unge profiler, som vi i fremtiden kommer til at se mere til. Så jeg vil gerne være med til at se, om man kan opbygge noget spændende. Der er i hvert fald nogle gode tegninger til det i øjeblikket, fastslår Michael Silberbauer.

Michael Silberbauers kontrakt med Young Boys løber frem til sommeren 2015.

tipsbladet.dk