KØB PLUS!

SIF-profil: Slår Randers 2-0 eller 3-0

Marvin Pourié forudser, at Silkeborg giver Randers en lektion i eftermiddagens kamp på Mascot Park.

Silkeborg ikke bare vinder dagens Superliga-kamp mod Randers FC - de vinder den meget overbevisende. Det forudser Marvin Pourié i hvert fald. Han kan ikke forestille sig, at han og holdkammeraterne kommer i problemer mod kronjyderne, der dog har skrabet ni point mere sammen end silkeborgenserne.

- Randers får slet ikke et ben til jorden i dag. Jeg tror, vi vinder med to eller tre – enten 2-0 eller 3-0. Vi skal ud og vise vores hjemmebanepublikum, at vi er et godt fodboldhold. Personligt glæder jeg mig også rigtig meget til at komme i kamp igen. Det har været enormt frustrerende at sidde uden for i de seneste to kampe. Men nu er jeg med igen, og jeg vil gøre alt for, at vi vinder i eftermiddag, siger Pourié til Silkeborgs hjemmeside og kommer med en spådom:

- Jeg tror, at det enten bliver Runsewe eller Svensson, der scorer kampens første mål. De er begge spillere med en god gennembrudsstyrke, og Svensson viste jo mod Horsens, at han er farlig i feltet. Jeg vil hjælpe alt, hvad jeg kan, for at det lykkes, og hvis jeg selv scorer et enkelt eller to, er det bare en ekstra bonus.

Der er kickoff på Mascot Park klokken 17.00.

tipsbladet.dk

Læs også: