*


KØB PLUS!

SIF-direktør anmeldt: Har ikke gjort noget forkert

Silkeborg IFs direktør og storaktionær er overrasket over, at Finanstilsynet har meldt ham til Bagmandspolitiet.

Silkeborg-direktør Kent Madsen er blandt de tidligere bestyrelsesmedlemmer i den krakkede Amagerbanken, der nu er blevet meldt til bagmandspolitiet. Endnu kender han dog kun sagen gennem pressen, men føler sig - måske ikke så overraskende - sikker på, at han ikke har begået noget kriminelt.

- Jeg er overrasket over, at Finanstilsynet har valgt at tage skridtet og anmelde os. Jeg vidst jo godt, at der var en advokatrapport, der konkluderede, at der kunne være tale om lovovertrædelser, men det er min klare overbevisning, at det ikke er tilfældet, siger Kent Madsen til sporten.dk.

- Det er selvfølgelig ikke behageligt, men nu må vi lige afvente og se, hvad Statsadvokaten siger. Han skal først se på det og vurdere, om der er noget at rejse en sag på. Indtil da vil jeg ikke spekulere i, hvad det kan få af konsekvenser, siger Kent Madsen.

Kent Madsen sad i bestyrelsen for Amagerbanken fra 2008 til slutningen af 2010, og har dermed længe været en del af undersøgelsen omkring, hvorfor det gik så galt for den store bank i 2011.

Læs også: