KØB PLUS!

Sidste øjeblik: Buch igen i spil i BIF

Den tidligere direktør Frank Buch-Andersen og mangemillionæren Torben Hjort forhandler i al hemmelighed om klubbens redning, skriver Ekstra Bladet.

Lidt frem, lidt tilbage. Brøndbys forhandlinger med den tidligere direktør Frank Buch-Andersen er mildt sagt gået i hårdknude, siden forretningsmanden første gang over for sporten.dk i juli afslørede, at han ville være villig til at investere i sin hjerteklub.

Kravene fra Frank Buch-Andersen og hans investorgruppe syntes dog i første omgang at være for store til, at Brøndbys nuværende ledelse ville være villig til at byde de nye personer og 150 millioner kroner velkommen.

I slutningen af november forklarede Frank Buch-Andersen så, at det blev til et nej fra Brøndby.

Siden er konkurstruslen dog nærmet sig hastige skridt mod Vestegnen, og så sent som torsdag aften meddelte rigmanden Thomas Rasmussen og hans medinvestorer Allan Kamper og Casper Hvidbjerg, at de har trukket følehornene til sig.

Dermed står Brøndby med rystende hænder frem mod lønningsdatoen om ganske få dage, men nu skriver Ekstra Bladet, at Frank Buch-Andersen igen er i spil som redningsmand.
 
Sammen med mangemillionæren Torben Hjort skulle de to og klubben i al hemmelighed have forhandlet intenst de seneste dage.

Frank Buch-Andersen har dog ikke ønsket at bekræfte de nye oplysninger over for avisen.  

Lige nu peger pilen vist igen lidt fremad.  
   
 

Læs også: