Sønderjyske er ikke længere del i Superliga-bundholdenes intense kamp om at undgå nedrykning.

Med 1-1 i hjemmekampen mod FC Vestsjælland erobrede de det krævede point.

FC Vestsjælland, der efter et hårdt kampprogram det seneste stykke tid havde profiler som Michael Lumb, Peter Nymann og Apostolos Vellios placeret på reservebænken fra kampens begyndelse, gik ellers til pausen med en føring på 1-0.

Det var fuldt fortjent:

De pressede i lange perioder sønderjyderne i bund, og burde allerede have bragt sig foran i det syvende minut. Men selvom Dennis Sørensen blev spillet fri foran et tomt mål, skød han ikke desto mindre forbi.

Træfsikkerheden fejlede dog intet i det 42. minut, hvor han på Anders Dues mesterlige indlæg fra venstrekanten headede Slagelse-mandskabet foran.

Få minutter inde i anden halvleg kiksede Dennis Sørensen muligheden for at FC Vestsjælland kom foran 2-0. I stedet slog hjemmeholdet til i den anden ende af banen, da de på et selvmål af Jean-Claude Bozga et kvarter før tid fik bragt balance i regnskabet.