OB fik forårets første sejr, da AC Horsens blev sendt hjem med 2-0. Kadrii og Bodul scorede målene.

OB havde fået et sølle point i dette forår, indtil søndagens kamp mod AC Horsens på hjemmebane. Sådan en pointhøst harmonerer ikke med et hold, som har store ambitioner om tage en topplacering, når der er spillet 33 runder i Superligaen.

Men søndag kom der endelig en tiltrængt sejr. Og tilmed en fuldt fortjent sejr på 2-0 over AC Horsens. Sejren betyder, at OB indtager en foreløbig 4. plads med 36 point. Et point mere end AaB på 5. pladsen, som dog har en kamp i hånden.

OB har stadig et stykke vej op til den eftertragtede 2. plads, som Randers tog sig af tidligere søndag med en sejr over Sønderjyske. Randers har 44 point for samme antal kampe som OB.

Søndagens sene Superliga-kamp i Odense var domineret af hjemmeholdet. I første halvleg var OB flere gange tæt på at score. Størst var muligheden til Darko Bodul, som på et frit mål sparkede ved siden af. Stor chance - og endnu større afbrænder.

I overtiden af første halvleg tog Bashkim Kadrii chancen udefra, og det blev til et velplaceret langskud, som strøg i mål helt nede ved Frederik Rønnows venstre stolpe.

I anden halvleg fortsatte OB med at kreere chancer. Daniel Høegh havde blandt andet et hovedstød i helt fri position, som han burde have scoret på. Darko Bodul gjorde skaden fra første halvleg god igen, da han bankede bolden i mål efter en standardsituation.

AC Horsens ligger nummer otte med 27 point. Der er seks point ned til Brøndby og Silkeborg under nedrykningsstregen.