KØB PLUS!

Så meget koster FCN's nye guldfugl

FC Nordsjællands indkøb af Uffe Bech kommer ikke til at koste dem kassen

Som sporten.dk tidligere tirsdag kunne fortælle, så ryger midtbanespilleren Adu til belgiske Club Brugge for 15 millioner kroner, og en del af dem bliver hurtigt brugt.

Men FCN bruger deres penge i det små, for det skulle ifølge sporten.dk's oplysninger kun koste dem 2,8 millioner kroner i alt at købe 20-årige Uffe Bech fri af 1. divisionsklubben Lyngby.

- Jeg har haft nogle rigtig gode år i Lyngby med mange dygtige trænere, og de har alle sammen vist mig stor tillid. Det betyder meget for mig, at jeg ikke forlader klubben gratis, så Lyngby økonomisk får noget ud af, at have vist mig den tillid det er at spille for klubben, siger Uffe Bech til Lyngbys hjemmeside, mens FCN's sportschef forklarer, hvorfor de nu henter Bech.

- Vi har fulgt Uffe længe og er meget tilfredse med, at vi nu er blevet enige om en kontrakt. Trods sin unge alder har Uffe stor erfaring fra mange internationale kampe med diverse landshold, og han har længe været en bærende del af Lyngbys mandskab, siger Jan Laursen til FCN's hjemmeside.

- Profil-mæssigt passer han rigtig godt ind i vores strategi om at hente unge spillere med stort potentiale. Selvom det må forventes, han skal bruge lidt tid til at vænne sig til vores spil og at være en del af FC Nordsjælland, vil han med sine mange kvaliteter med bolden og blik for spillet relativt hurtigt bidrage til udviklingen i vores måde at spille fodbold. Og så er det en spiller, der har bevist, han også kan lave mål og underholde med sine mange offensive kvaliteter.

Læs også: