Efter fem hjemmekampe i træk uden sejr lykkedes det endelig for OB at hente alle tre point, da Randers blev besejret 2-1.

Kampen var reelt uden den store betydning, medmindre man går meget op i, hvem der slutter som nummer syv i stedet for nummer otte. Begge holdene havde på forhånd reelt spildt deres chancer for at være med i kapløbet om de placeringer, der giver adgang til europæisk fodbold i sensommeren, men samtidig var de begge to ude af nedrykningszonen.

Dermed var det i stedet en kamp, hvor man allerede kunne begynde at se frem og få tingene rettet til i forhold til næste sæson, hvor begge klubber formentlig har større ambitioner. Bedømt på begyndelsen er det OB, der har mest at glæde sig til. Allerede efter 11 spillede minutter stod der 2-0 på måltavlen.

Først rykkede den islandske back Ari Skulason på tværs uden for feltet, inden han med et flot langskud sendte bolden i mål tæt op ad den ene opstander efter bare tre minutter. Og otte minutter senere fulgte Rasmus Falk op på et indlæg fra Emil Larsen tæt inde foran mål og sparkede sikkert bolden over stregen.

Det lignede endelig en god aften på TREFOR Park for OB, der inden aftenens kamp kun var noteret fra fire hjemmesejre i denne sæson. Men efterhånden overtog Randers kampen, og efter en halv time fik Mads Agesen reduceret, da han snittede et indadskruet hjørnespark fra Ronnie Schwartz.

Gæsterne kom bedst ud på banen til anden halvleg, og Mads Toppel nåede flere gange at demonstrere, at der en god grund til, at han i denne sæson har etableret sig som fast førstekeeper på bekostning Jesper Christiansen. Alligevel var OB tæt på at øge til 3-1 efter 56 minutter, da Emil Larsens skudforsøg blev pareret ud i fødderne på Mustafa Abdellaoue, som på forunderlig vis fik trådt i bolden, inden han afsluttede, og så var Peter Friis Jensen igen på plads til at afværge forsøget.

Trods fortsat Randers-pres i den afsluttende fase endte kampen uden flere mål og med en opmuntring til OB.