KØB PLUS!

Rommedahl: Vi forærer gerne mål væk

Dennis Rommedahl rodede sig ud på dybt, dybt vand, da han blev interviewet af TV3+ efter kampen mod Horsens. Læs, hvad han sagde.

De fleste af os har prøvet at rode sig ud i en sætning, hvor man halvvejs inde i den indser, at man er ude, hvor man ikke kan bunde. Det kan der ofte komme nogle meget pudsige citater ud af. Det gode er trods alt, at det er glemt to minutter efter.

Men prøv så at forestil dig, at det sker for rullende kamerarer og live i fjernsynet. Ikke ligefrem det man drømmer om, vel? Derfor kan man også godt have en smule ondt af Dennis Rommedahl. Efter kampen mod Horsens, hvor Brøndby tabte 2-0, blev landsholdsspilleren interviewet af TV3+, og her fik han spredt et budskab, han næppe er stolt af.

- Øøh, vi er selvfølgelig skuffede. Jeg synes, vi spiller en rigtig god kamp, øøh, vi giver måske det første mål væk, men det hører med til vores spil, det er noget, vi gerne vil, sagde Dennis Rommedahl til TV-stationen, inden han efterfølgende fik styr på sine talegaver.

Står ovenstående kommentar fra Dennis Rommedahl mod forventning til troende, er der kun tilbage at håbe, at den gode Rommedahl aldrig nogensinde bliver cheftræner.

tipsbladet.dk