Marc Dal Hende sendte tidligt i opgøret Sønderjyske i front og sendte dermed Randers' mandskab på hårdt arbejde. Og det blev ikke meget bedre, da Nicolai Poulsen trak en udvisning. Ti minutter senere kunne Nicolaj Madsen nemlig gøre det til 2-0 til gæsterne efter rædsomt forsvarsspil af Randers.

Dommer Morten Krogh måtte for anden gang i kampen vise Nicolai Poulsen den gule farve, som derfor betød at Randers skulle spille med 10 mand i resten af kampen.

I anden halvleg blev kollapset totalt, da Marc Pedersen med hjælp fra Simon Kroon sendte Sønderjyske på 3-0, og kort før fløjt gjorde Kees Luijckx det til 4-0.

SønderjyskE sørgede for at lukke kampen mere eller mindre, da Marc Pedersen steg til vejrs og headede den flot ind til 0-3 mod Randers FC.

SønderjyskEs midterstopper, Kees Luijckx, ville også på tavlen, da de i eftermiddags vandt 4-0 over RFC.